Werklaars voor het zwaardere werk

De Carter S3 veiligheidslaars van Carhartt is ontwikkeld om zware omstandigheden te trotseren. En hoelang je werkdagen ook zijn, je voeten blijven optimaal fit. Dat is te danken aan het lichte gewicht, de stabiliteit en de formidabele demping. Ze zijn waterproof dus je voeten blijven droog, hoe nat het ook is. Informatie: www.carhartt.com.

Het Storm Defender® materiaal houdt niet alleen regen tegen, maar voert ook zweet af via een luchtdoorlatend membraan. De lederen laarzen hebben een optimaal instapcomfort: je trekt de laars makkelijk aan waarbij hij goed aansluit om de voet. De hiel en enkel zijn extra verstevigd en samen met de lichtgewicht schacht zorgt dat voor optimale stabiliteit. Het Rugged Flex® materiaal vergemakkelijkt daarbij de beweging.

S3-gecertificeerd
Veiligheidslaars Carter is S3-gecertificeerd en voorzien van een veiligheidsneus van glasvezel. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie en is antistatisch en warmte- en oliebestendig. De textiele G Zero anti-penetratieplaat beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen die de zool kunnen doorboren wanneer je over ongelijkmatig terrein of een bouwplaats loopt.

Informatie
De Carter Rugged Flex® Waterproof S3 Pull On Veiligheidslaars is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 219,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Vergelijkbare berichten