Kophoeslaken Plus: innovatie voor hotelbedden

Het gepatenteerde Kophoeslaken Plus van De Witte Lietaer biedt veel plussen. Het is een slimme innovatie op het gebied van bedlinnen voor hotels. Voortaan kan één persoon, snel, efficiënt en strak een bed opmaken. Dit levert een aanzienlijke tijdwinst op en een perfect resultaat voor optimaal slaapcomfort voor hotelgasten.

Een normaal kophoeslaken beschikt aan beide zijden over een rechthoekige enveloppe. Kophoeslaken Plus is echter aan de onderzijde voorzien van een elastiek waarmee het hoeslaken makkelijker en mooier om de matras kan worden gevouwen. Dankzij het vlakke kopstuk en de hittebestendige elastische band is het kophoeslaken perfect industrieel was- en mangelbaar.

Wereldmerk voor professioneel textiel
Al meer dan 100 jaar is De Witte Lieataer een internationale speler op de markt voor professioneel textiel. Het merk levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, B&B’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders over de hele wereld. De Witte Lietaer heeft als doel om blijvend te innoveren om het comfort voor de hotelsector en de hotelmedewerkers te optimaliseren.

De Witte Lietaer staat komende maanden op de volgende beurzen:

Horeca Expo: 20-24 november 2022, Flanders Expo Gent
Horecava: 9-12 januari 2023, RAI Amsterdam
Horecatel: 12-15 maart 2023, Rue des Deux Provinces, 1B 6900 Marche-en-Famenne

Contactinformatie
De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
W: www.dwl.be.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf, inclusief een volledige logistieke en technische ondersteuning. Alle producten voldoen aan de strengste technische vereisten voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Vergelijkbare berichten