Gravelcamp Ommen, 3 dagen genieten!

Gravelfietsen is hot! Mede door de ongedwongens lifestyle die hier omheen is gecreëerd is deze sport in korte tijd erg populair geworden. Of je gevorderd bent of net gaat beginnen met gravelen, iedereen voelt zich er thuis.

Heb jij zin in een ongedwongen weekend met en zonder fiets met vrienden en vrienden die je nog niet kende. Vier je vrijheid op de fiets met Pop-Up-GravelCamp op 3,4, en 5 mei in Ommen. Je kunt 1 dag komen fietsen met een fijne nazit, maar ook 2 of 3 dagen met kamperen! Je kunt het zo zwaar of relaxed maken als je wilt. Elke rit starten we samen, je hebt op de dag zelf keuze tussen verschillende afstanden.

Na afloop van de rit op zaterdag en zondag zorgen we voor een mooi vuur en een puik finishbiertje. Zaterdag kun je je inwendige mens verblijden met een handgemaakte vegetarische curry. Blijf zolang je wilt hangen bij het vuur totdat je tevreden in slaap valt in je in je eigen tent of in een blokhut. Zondag na de rit een deftige BBQ van pitmaster Gerrit Jan (ook vega opties ;))

Het bosrijke terrein van Ada’s Hoeve is onze gedroomde uitvalsbasis. Beetje houthakken, zwemmen in de Regge, potje kubb en had ik al gezegd dat we vuur gaan maken?

Beginnende bikepacker? Pop-up-gravelcamp is het ideale event om te starten: Vanaf station Zwolle of Dalfsen kom je op de fiets met al je gear naar het gravelcamp terrein in Ommen, eenmaal je tentje opgezet maak je een heerlijke rit zonder bepakking en op de terugweg naar het station kun je weer bikepacken.

Meer weten? Check https://dudeljo.nl/pop-up-gravelcamp/

Het bericht Gravelcamp Ommen, 3 dagen genieten! verscheen eerst op Welke geraniums?.

Vergelijkbare berichten