Maak je kilometers veilig met veel grip

De All Terrain veiligheidsschoen van Reebok Work is speciaal ontworpen voor elke ondergrond die je op je werk tegenkomt. Noppen en gripgroeven onder de rubberen buitenzool zorgen voor ongekende grip: stap na stap, kilometer na kilometer. De high performance veiligheidsschoen is geschikt voor de sectoren transport, afbouw, installatie en logistiek. Informatie: www.reebokworkbyallshoes.nl.

De nieuwe werkschoen heeft een ademend bovenwerk van Riptstop dat ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Dit innovatieve materiaal is scheur- en slijtvast en sluit aan als een sok om je voeten. Het houdt modder en vocht buiten en comfort binnen. Door de combinatie met een neopreen voering blijven je voeten langer droog en fris.

Twee modellen
De werkschoen is antistatisch en voorzien van een MemoryTech voetbed dat zich aanpast aan de contouren van je voet voor extra comfort. De kevlar anti-perforatiezool en beschermneus van composiet beschermen je voeten optimaal tegen gevaar van buitenaf.

De werkschoenen van Reebok Work zijn qua loopcomfort geïnspireerd op schoenen uit de hardloopwereld. Er zijn twee modellen. Voor outdoor werkzaamheden is er de zwart-gele All Terrain IB4095 uit de S3 categorie. Loop je dagelijks flink wat kilometers in een droge werkomgeving? Kies dan voor de zwart-rode All Terrain IB4092 S1P die wat lichter is. Vanwege het ongekende comfort kan je de Reebok werkschoenen ook na je werk dragen.

Reebok Work
De safety footwear markt is volop in ontwikkeling met steeds meer werkschoenen die een moderne uitstraling hebben en licht van gewicht zijn. Superieur comfort is belangrijker dan ooit. Innovaties uit de sportwereld worden steeds vaker toegepast in deze schoenen. Dat verklaart ook het succes van Reebok Work werkschoenen. Het merk ontwikkelt veiligheidsschoenen met een atletisch design en een optimale balans in veiligheid en comfort waarmee je elke dag in topvorm naar je werk gaat.

Informatie
Reebok Work veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 39 t/m 47.

All Terrain IB4092 S1P, adviesprijs € 139,95
All Terrain IB4095 S3, adviesprijs € 144,95

Informatie: www.reebokworkbyallshoes.nl.

Over Reebok Work
Reebok biedt innovatieve producten die je ondersteunen bij het behalen van al je sportieve doelen. Die je aanmoedigen om fit te zijn en je goed te voelen. Reebok Work inspireert en stimuleert je om elke dag in topvorm aan het werk te gaan. Ze zet zich in om de reputatie op het gebied van atletische prestaties, comfort en fitheid op de werkplek verder uit te bouwen. Allshoes Safety Footwear is verantwoordelijk voor de distributie in Nederland.

Vergelijkbare berichten