Sneller hardlopen met carbon zolen

Wie wil dat nou niet, “gratis” snelheid? Eindelijk je PR verbeteren op 10, 20 of misschien wel 40 kilometer! De Mizuno Wave Rebellion carbon hardloopschoen kan je daar bij helpen. Deze carbon racer is responsiever, agressiever in de afzet en stabieler dan zijn voorganger. Hij levert extra snelheid, zodat je jouw beste tijd al gauw met minuten verbetert.

De Rebellion Pro heeft zich bij veel hardlopers bewezen en heeft in de Pro 2 een waardige opvolger. Zijn hiel staat wat steiler omhoog zodat je makkelijker op je midden- en voorvoet blijft lopen, ook als je vermoeid raakt tijdens lange afstanden. Dankzij de doordachte zool neem je vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een formidabele voortstuwing ervaart.

Hoogst mogelijke energieteruggave
De Pro 2 heeft 32% meer Enerzy Lite+ foam voor de hoogst mogelijke energieteruggave. In combinatie met de Carbon Infused Wave Plate heeft de schoen een agressievere afzet vanaf de voorvoet waardoor je een flinke snelheidsimpuls krijgt: Mizuno Smooth Speed Assist. Het geeft de schoen ook zijn bijzondere silhouet. De carbonplaat loopt over de volledige lengte van de zool en heeft in de voorvoet inkepingen voor een soepele afwikkeling. Carbon is een stuk stijver dan glasvezel wat zorgt voor extra snelheid. 

Stabieler door de bocht
Het bovenwerk van de Pro 2 is dunner en sterker. Het materiaal ademt uitstekend en zit strak omsloten om je voet zodat je stabieler de bochten neemt. Om de stabiliteit nog verder te verbeteren heeft de carbon racer nu een gesloten slijtzool en een bredere basis van de middenvoet. Er is ook 2 mm extra foam onder de voorvoet geplaatst voor extra dempend vermogen.

Groot pluspunt van de Wave Rebellion Pro 2 is dat hij ook nog eens heel lang meegaat. Dat maakt de wedstrijdschoen voor veel langeafstandlopers de perfecte schoen om keer op keer PR’s te verbreken.

Vergelijkbare berichten