Voor de buitenmensen een opvallend outdoorvest, warme midlayer

De Haglofs Roc Mid Flash Hood is een lekker warm vest en een perfecte tussenlaag voor de winter. Het is gemaakt van zeer zacht, 100% gerecycled polyester met hoog ademend vermogen. De stretch fleece isoleert je tegen de kou en houdt vocht buiten. Precies wat je nodig hebt als je buiten in actie komt.

Het outdoorvest is uitstekend als buitenlaag te gebruiken bij milder winterweer, ideaal voor een stevige wandeling of klim. De nauwsluitende capuchon biedt extra bedekking wanneer je die nodig hebt. De twee steekzakken met ritssluiting houden kleine benodigdheden veilig opgeborgen.

De Haglofs Roc Mid Flash Hood is verkrijgbaar in opvallend Corrosion-Zenith Red of in het wat neutralere Magnetite Grey. In een dames- en herenuitvoering.

Informatie
Het Haglofs Roc Mid Flash Hood Fleecevest is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Meer informatie over Haglofs.

 Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Het bericht Voor de buitenmensen een opvallend outdoorvest, warme midlayer verscheen eerst op Welke geraniums?.

Vergelijkbare berichten