Volleybaldames modieus op weg naar WK-succes

Mizuno is sinds dit jaar shoe supplier én teamwearsponsor van alle nationale zaalvolleybalteams. Zo ook van de Volleybaldames die vanaf 23 september het WK Volleybal 2022 gaan spelen in Nederland. Ter ere hiervan introduceert het Japanse merk het Katagami pack voor zijn topvolleybalschoenen, met een frisse look van wit met metallic rosé. Speciaal voor vrouwelijke atleten die op zoek zijn naar een modieuze en elegante sportschoen.

De Nederlandse volleybalinternationals spelen op twee nieuwe modellen: Mizuno Wave Lightning Z7 en Mizuno Wave Momentum 2. Deze zijn uitgevoerd in het Katagami pack dat is geïnspireerd op het authentiek Japanse ambacht waarbij papieren stencils worden gemaakt voor het verven van textiel.

Mizuno Wave Lightning Z7
De nieuwe Wave Lightning Z7 biedt explosieve kracht, energieteruggave en ongeëvenaarde acceleratie om het op te nemen tegen je tegenstander. Ontwikkeld voor allround volleyballers en in het bijzonder outside hitters. Dit iconische model van Mizuno is al jarenlang de nummer één binnen de sport met een comfortabele pasvorm, zachte demping en grote flexibiliteit.

De Wave Lightning Z7 heeft een extra lading MIZUNO ENERZY en een verlengde Wave plate naar de voorvoet. De afgeronde hiel maakt snelle soepele bewegingen in alle richtingen mogelijk. De Dynamotion Grooves zorgen voor een grote flexibiliteit van de voorvoet voor extreme bewegingen. Het extra nauwsluitende bovenwerk in strak design zorgt voor comfort en een extra licht gewicht.

Informatie
Mizuno Wave Lightning Z7 is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en unisexuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Mid-uitvoering € 159,95.

Mizuno Wave Momentum 2
De Wave Momentum 2 is perfect voor allround volleyballers en een aanrader voor middenblokkers. Het is de meest dempende schoen in de categorie POWER en voorzien van Mizuno’s nieuwste technologieën. De toevoeging van MIZUNO ENERZY in de tussenzool maakt de Wave Momentum 2 veerkrachtiger en zachter dan zijn voorganger.

De constructie van de zool zorgt voor extra grip in de zaal en meer grondcontact en stabiliteit. De afronding van de hak en de flexzones in de voorvoet zorgen voor een natuurlijke afrol met meer sprongkracht. De vernieuwde instap met bootie-constructie sluit zich beter om je voet en geeft zo meer houvast.

Informatie
Mizuno Wave Momentum 2 is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 159,95. Mid-uitvoering € 169,95.

Vergelijkbare berichten