Nieuwe chemische handschoen telt 10 pluspunten

Werk je met chemische stoffen dan dienen je handen zeer goed beschermd te zijn. OXXA introduceert nu de X-PRO-CHEM 51-900, een chemische handschoen voor optimale handbescherming. De nieuwe handschoen telt 10 pluspunten: bescherming, draagcomfort, hoog gevoel in de vingers, geen zweethanden, geen huidirritatie, flexibele nitril coating, zijdezachte nylon binnenlaag, veel grip, geen nare geurtjes en verkrijgbaarheid in veel maten. Informatie: www.oxxa.work.

De OXXA X-Chem-Pro is een chemisch bestendige nitril handschoen voor intensief gebruik. Het gevoel in de vingers is zeer hoog wat bij veel werkzaamheden een groot pluspunt is. Zeker als het aankomt op fijne motoriek en precisiewerk.

Aangenaam draagcomfort
De dubbele nitrilcoating op de zijdezachte nylon binnenlaag van de handschoen is erg flexibel en zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Op de handpalm en vingertoppen is nog een extra nitrilfoam-coating aangebracht, deze is afgewerkt met een Sandy finish wat zorgt voor uitstekende grip op droge, natte, vettige en olieachtige voorwerpen.

Met de OXXA X-Chem-Pro kun je urenlang veilig en comfortabel werken zonder zweethanden of irritatie aan de huid. De handschoenen zijn Sanitized behandeld om bacteriën te remmen, geurtjes te minimaliseren en de frisheid te bevorderen.

De professionele OXXA X-PRO-CHEM 51-900 handschoenen zijn geschikt voor de petrochemische industrie, offshore, scheepvaart, transport, logistiek, reinigingsdiensten, agrarische sector en recyclingbedrijven. Ze voldoen aan de OEKO-TEX 100 standaard en zijn verkrijgbaar in de maten M t/m XXL.

Informatie
De OXXA X-PRO-CHEM 51-900 chemische handschoenen zijn verkrijgbaar via www.oxxa.work. Prijs excl. btw: € 7,50 per paar.

De OXXA X-PRO-CHEM 51-900 chemische handschoenen voldoen aan de volgende normeringen:
EN 388:2016, EN ISO 374-1:2016Type A, EN ISO 374-5:2016, EN ISO 21420:2020, EN 407:2020.

Over OXXA

OXXA® is een eigen merk van Majestic Safety Products & Services. Goede persoonlijke bescherming is onmisbaar in transport, bouw, logistiek en industrie. De persoonlijke beschermingsmiddelen van OXXA vergroten je veiligheid en bieden comfort tijdens je werkzaamheden. Ze bieden bescherming van top tot teen: van werkhandschoenen tot gehoorkappen, van vlamvertragende kleding tot veiligheidshelmen.

Vergelijkbare berichten