Vegan wasmiddel met veel pluspunten voor het milieu

Naast plantaardig eten kun je tegenwoordig natuurlijk ook je was op een milieuverantwoorde manier doen met NaturalSenz Waspoeder. Het is volledig biologisch afbreekbaar en reinigt bij lage temperaturen. Het is vrij van microplastics en verpakt in FSC-karton in plaats van plastic. Het bevat geen water en wordt in Nederland geproduceerd: dat scheelt in transport. Het bevat ook geen producten van dierlijke oorsprong. 

Wat natuurlijk ook heel belangrijk is: NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zorgen voor een stralend schone was. Ze zijn net zo krachtig als andere wasmiddelen en dankzij een uitgekiende samenstelling zorgen ze al bij een wastemperatuur van 20 graden voor een uitstekend resultaat. Dat scheelt in energieverbruik en dus uitstoot van CO2.

Vegan Society keurmerk
Veel wasmiddelen bevatten dierlijke eiwitten en vetten. Bijvoorbeeld het ingrediënt sodium tallowate,  verzeept rundvet. Dit zorgt ervoor dat je was flink gaat schuimen. De producten van NaturalSenz zijn voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Dermatologisch getest
In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was. Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest met goed resultaat.

De waspoeders bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. Doelstelling is 100%, maar omdat naast gezondheid en milieu ook waswerking belangrijk is gebruikt NaturalSenz enkele ingrediënten waar nog geen 100% natuurlijk alternatief voor beschikbaar is. Alle ingrediënten van NaturalSenz zijn volledig biologisch afbreekbaar en voldoen aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van alle ingrediënten en hun werking.

Het bericht Vegan wasmiddel met veel pluspunten voor het milieu verscheen eerst op Plantaardig.org.

Vergelijkbare berichten