Mizuno Wave Inspire hardloopschoen. Meer stabiliteit, souplesse en snelheid

De nieuwe Wave Inspire 20 van Mizuno staat voor premium smoothness met support. Deze ondersteunende schoen is ontwikkeld voor hardlopers met overpronatie en geeft extra stabiliteit daar waar nodig. Het is een hardloopschoen waar je energie van krijgt, mede door het MIZUNO ENERZY FOAM in de gehele tussenzool. Dat zorgt voor een geweldige demping en energieteruggave.

De MIZUNO WAVE plaat biedt stabiliteit en dankzij de anatomische vorm van de plaat zakt de voetboog niet in. Zo ontstaat een soepele gewichtsoverdracht van grondcontact naar voorwaartse voortstuwing. Dat is precies wat je als overproneerder wilt: extra ondersteuning en tegelijk extra energieteruggave en snelheid.

Smooth Stretch Woven
Het comfortabele Smooth Stretch Woven zorgt voor optimaal loopcomfort: het geweven materiaal beweegt horizontaal mee, volgens je beweging, zonder verticaal uit te rekken. Het biedt een comfortabele en zachte pasvorm zonder dat dit ten koste gaat van de loopefficiëntie. Slijtvast X10 koolstofrubber in de buitenzool biedt extra grip. Kortom, de Mizuno Wave Inspire 20 is een comfortabele, stevige runningschoen waarmee je dagelijks traint en wedstrijden loopt.

Informatie
De Mizuno Wave Inspire 20 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. In diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 160. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com en www.walkit.nu

Vergelijkbare berichten