Milieubewuste hardloopschoen met ongekend loopcomfort

De Mizuno Wave Neo Ultra is een milieubewust geproduceerde schoen met een ongekend loopcomfort. Mizuno streeft met deze schoen naar zorg voor het milieu door gebruik van materialen met een lage milieu-impact, een verfmethode waarbij 40% minder water nodig is en vermindering van de CO2-uitstoot. Informatie: www.mizuno.com.

De schoen zit vol met Mizuno’s kenmerkende demping en energieteruggave. De veerkrachtige afzet, soepele afwikkeling en zachte landing zorgen voor een zachte, comfortabele hardloopervaring. Het MIZUNO ENERZY CORE materiaal in de tussenzool geeft bij iedere stap het hoogste niveau van energieteruggave en demping. De foamwave-constructie met korte golfjes zorgt voor stabiliteit en de lange foamwave zorgt voor sturing tijdens de afwikkeling.

Gerecyclede en plantaardige materialen
Mizuno maakt gebruik van gerecyclede en plantaardige materialen om de CO2-uitstoot te verminderen. De tussenzool is gedeeltelijk gemaakt van algen die de lucht en het water helpen reinigen. Voor elk paar schoenen plant Mizuno twee bomen om de CO2-impact in evenwicht te brengen.

Mizuno Wave Neo Wind
De nieuwe hardloopschoen Mizuno Wave Neo Wind biedt comfort en lichtheid met een lage impact op het milieu. Het bevat MIZUNO ENERZY LITE, gemaakt van plantaardige materialen die geweldige demping, energieteruggave en lichtheid bieden.

Het milieubewuste productieproces omvat materialen met een lage milieu-impact, een verfproces dat minder water nodig heeft en 10% reductie van de CO2-uitstoot. De Wave Neo Wind is een trainingsschoen voor dagelijks gebruik met een ultralicht en soepel loopcomfort voor eindeloze runs.

Mizuno For Every Run
Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld.

De Wave Neo Ultra en de Neo Wind zijn perfect voor hardlopers die willen bijdragen aan het behoud van het milieu, zodat toekomstige generaties hardlopers net zo kunnen genieten van hardlopen als zij. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie
De Mizuno Wave Neo Ultra is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 219,95. Wave Neo Wind: € 189,95.  Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, judo en tennis. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Sergio Ramos, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.

Vergelijkbare berichten