Lekker vrij genieten van je favoriete muziek

Met de True Wireless oordopjes van Grixx luister je naar je favoriete muziek met een kristalhelder geluid en heerlijke bass. Ze zijn volledig draadloos zodat je vrij kunt bewegen. De ingebouwde microfoon zorgt voor duidelijke telefoongesprekken. Met een volledig opgeladen case kun je de bluetooth oordopjes drie keer opladen voor in totaal 12 uur luisterplezier. Informatie: www.grixx.eu.

Zodra de batterijen van de oordopjes leeg zijn, plaats je ze in de oplaadcase en na 40 minuten zijn ze weer helemaal opgeladen. Je bedient de oortjes met een multifunctionele knop om door te gaan naar het volgende nummer of een telefoonoproep te beantwoorden. De oordopjes worden geleverd met een extra paar oor caps voor een optimale pasvorm.

De bluetooth oordopjes gaan automatisch aan zodra je ze uit de oplaadcase haalt. Het koppelen aan je mobiele telefoon of ander bluetooth-apparaat is erg eenvoudig. De oortjes blijven het apparaat herkennen, zodat je ze niet steeds opnieuw hoeft te koppelen.

Informatie
Grixx True Wireless Earphones koop je bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs € 26,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx.eu.

 

Over Grixx
Grixx biedt een complete lijn mobiele accessoires waarmee je het gebruik van jouw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur kunt optimaliseren. Het assortiment bevat headphones, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer.

Vergelijkbare berichten