Lekker bewegen voor levensgenieters

Als 60-plusser geniet je meer van het leven als je regelmatig in beweging komt. Ga daarom aan de slag met VitaalPlus dat helemaal is afgestemd op de seniore levensgenieter. Driemaal per week volg je een bewegingsprogramma van 30 minuten en je voelt je gezonder, meer ontspannen en gelukkiger. 

Wil je als actieve senior wat meer bewegen of samen met anderen gaan wandelen of fietsen: VitaalPlus maakt het mogelijk. Het kan allemaal gewoon vanuit je eigen vertrouwde huis, tuin of buurt. Want zit je goed in je vel, dan geniet je meer van het leven. Je bekijkt de bewegingsprogramma’s op je smartphone, tablet, TV of laptop. Zo voldoe je ook eenvoudig aan de beweegnorm van de Gezondheidsraad. 

Lekker bewegen in je eigen tempo
Naarmate we ouder worden, lopen we tegen de nodige beperkingen aan. Dus moeten goed voor onszelf zorgen. Bewegen hoort daar onlosmakelijk bij. Liefst op een leuke manier die past bij je leeftijd. Uit onderzoek blijkt dat een grote groep 60-plussers best meer wil bewegen, maar liever niet in een sportschool. Joggen op een loopband of trainen met gewichten zijn minder favoriet. Driemaal per week lekker bewegen op je eigen tempo, niet te moeilijk of te zwaar, dat is wat ze willen.

VitaalPlus.nl
Doe je mee dan staan er iedere week drie nieuwe video’s voor je klaar op www.vitaalplus.nl. Per video ga je 30 minuten aan de slag waarbij je iedere spiergroep gebruikt. Je start met een warming up, daarna volgen drie rondes met gerichte oefeningen en je sluit af met een cooling down. Alle oefeningen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat je ze eenvoudig kunt nadoen. Zo werk je aan je gezondheid op je eigen tempo, met ervaren en deskundige beweegexperts.

Het huidige aanbod thuisfitness is vooral gericht op jonge mensen, voor senioren zijn er amper gerichte programma’s. VitaalPlus is daarom een welkome aanvulling. Veel senioren vinden het fijn om een zeker ritme te hebben, een routine die goed past bij hun leven. En een stok achter de deur om het makkelijk vol te houden. Driemaal per week VitaalPlus ondersteunt deze behoefte. Je leven wordt leuker en je krijgt er positieve energie van. Zo blijf je nog lang genieten van je camper, fietsen door de natuur, stoeien met de kleinkinderen of wandelen langs het strand. Met af en toe een lekker hapje eten en een mooi glas wijn. VitaalPlus is uiteindelijk puur genieten.

Informatie
Start vandaag met www.vitaalplus.nl en je krijgt toegang tot een uitgebreid beweegprogramma. Je vindt er ook yoga-programma’s voor ieder niveau met veel afwisseling. Klik hier voor de introductievideo van VitaalPlus. Bij een jaarabonnement betaal je € 14,95 per maand. Je kunt het nu 7 dagen gratis proberen.

Vergelijkbare berichten