Groene Keuze voor de witte was

Klok Waspoeder Wit heeft van de Consumentenbond het predicaat Groene Keuze gekregen. Het wasmiddel kwam als beste milieuvriendelijke wasmiddel uit de test. Daarnaast is Klok ook getest als meest huidvriendelijke witwasmiddel.

Consumentenbond: ‘Klok Waspoeder wit – met EU Ecolabel – heeft wél een goede score voor zowel vlekken verwijderen als milieubelasting.’ Ook op het gebied van huidvriendelijkheid scoort Klok volgens de Consumentenbond het best: ‘Een wasmiddel zonder parfumstoffen helpt tegen huidirritatie. Het beste witwasmiddel met allergielabel is Klok Waspoeder Wit.’

Stralend fris resultaat
Ecologische wasmiddelen die gecertificeerd zijn met het EU Ecolabel voldoen aan strenge product- en verpakkingseisen. Met Klok Waspoeder Wit was je de witte was intensief en veilig schoon, op ecologisch verantwoorde wijze en met een stralend fris resultaat. Ook bij lage temperaturen.

Klok Waspoeder Wit is ook huidvriendelijk, het bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Heb je gauw last van een jeukende huid, heb je een allergie voor bepaalde stoffen of wil je liever je kindje niet blootstellen aan chemische geurstoffen in wasmiddelen? Kies dan een wasmiddel met een allergielabel zoals Klok Waspoeder Wit.

Informatie
Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 22,50.

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

Vergelijkbare berichten