Geniet op je sloffen van het eerste lentezonnetje

Wat is het heerlijk om op je balkon, in de tuin of aan de waterkant te genieten van het eerste lentezonnetje. De temperatuur is nog wat fris, dus trek lekker je warme Glerups sloffen aan. Ze zijn gemaakt van vilt van 100% schapenwol waardoor ze warm en stevig zijn. 

Je loopt wat vaker op en neer naar buiten, want de natuur komt weer tot leven. De Glerups pantoffels met rubberzolen zijn dan ideaal, deze kunnen op een vochtige ondergrond worden gebruikt en zijn ook antislip. Ze zijn handgemaakt van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland. Zo laten je warme voeten een ecologisch verantwoorde footprint achter.

Unisex
Je draagt de sloffen het liefst met blote voeten, dan voel je pas echt hoe warm, zacht en licht ze zijn. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen, zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.

Glerups sloffen zijn uniseks, dat wil zeggen dat de pasvorm voor mannen en vrouwen gelijk is. Je hoeft alleen maar de juiste maat te kiezen. De sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in je favoriete kleur.

Informatie
Glerups pantoffels met rubber zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 89,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vergelijkbare berichten