Dubbele airfryer voor dubbel gemak en dubbel plezier

Als je snacks en frietjes tegelijk wilt serveren is het handig als je ze tegelijk kunt bakken. Alleen al daarvoor is de Dubbele Airfryer GF800HLD van Inventum ideaal. Hij heeft twee aparte manden van elk 4 liter die zijn te koppelen via Dual Cook zodat je één grote airfryer hebt voor meerdere gerechten. Informatie: www.inventum.eu.

Met de Sync-functie kun je elke mand ook apart instellen. Wil je dat de inhoud van beide manden tegelijkertijd klaar is, ongeacht het verschil in bereidingstijd, dan kies je voor dezelfde eindtijd. De gerechten zijn dan tegelijk klaar.

Een airfryer is een gezond alternatief voor frituren. Hij gebruikt hetelucht in plaats van olie of boter om frietjes en snacks te bakken met een lekker, knapperig korstje. Zo verminder je de inname van vet tot wel 80 procent waardoor je de airfryer dagelijks kunt gebruiken.

Net zo krokant als frituren
Dankzij de heteluchtcirculatie worden de gerechten op een gelijkmatige manier verwarmd met een temperatuur van 80 °C tot 200 °C. Zo krijg je krokante frietjes en knapperige chickenwings, net als uit de frituurpan. Je kunt met deze airfryer behalve frituren ook grillen, roosteren, bakken, braden, en groente en fruit drogen.

In deze heteluchtfriteuse met 2 manden van elk 4 liter inhoud kun je ongeveer 1600 gram frites tegelijk bakken. Hij heeft maar liefst 8 verschillende kookprogramma’s en is eenvoudig te bedienen met tiptoetsen op een digitaal display. De airfryer is gemakkelijk schoon te maken: je kunt de frituurmanden en inlegroosters met antiaanbaklaag gewoon in de vaatwasser zetten.

Informatie
De Inventum GF800HLD Dubbele Airfryer is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 149,99 . Ga voor meer informatie naar www.inventum.eu.


Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Bij Inventum kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit. Ze staan achter hun producten en geven je met een gerust hart 5 jaar garantie. Zonder verplichte registratie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel een goede service te verlenen. Al sinds 1908 denkt Inventum goed na over producten waar jij echt behoefte aan hebt. Door het maken van slimme keuzes ontwikkelen ze aantrekkelijke en kwalitatieve apparatuur met toegankelijke prijzen. Dat maakt Inventum apparaten onderscheidend en duurzaam.

Vergelijkbare berichten