6 tips van Klok voor een verantwoord schone was

Lekker als je kinderen fris en schoon gekleed naar school gaan, in ecologisch verantwoord gewassen kleding. Dat kan met Klok waspoeders Kleur en Wit. Deze waspoeders zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lage temperaturen.

Nu de kinderen weer naar school gaan draait de wasmachine weer volop. Hier volgen enkele tips van Klok voor een verantwoord schone was:
1) Sorteer het wasgoed (bijvoorbeeld op kleur, bevuiling en soort vezel) en lees de wasvoorschriften in de kleding
2) Draai donkere kleding binnenstebuiten om zo wrijving te voorkomen die lichte strepen kan veroorzaken
3) Was met een volle wasmachine
4) Doseer volgens vuilgraad en waterhardheid
5) Gebruik de laagst aanbevolen temperatuur
6) Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel

Schoon voor het hele gezin
Met de waspoeders van Klok was je alles weer schoon en fris voor het hele gezin: huidvriendelijk en ecologisch verantwoord. Dagelijkse kleding, sportkleding, badhanddoeken, noem maar op. De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Klok waspoeder Kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder Wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 22,50.

Vergelijkbare berichten