Cargowerkbroek met onverwoestbare zakken

De Cargo Work Pants van Carhartt zijn zo geconstrueerd dat je nooit een lus of zak kapottrekt. De stof waar de verstevigde zakken op zijn aangebracht is versterkt met slijtvast Cordura®. De Rugged Flex® technologie geeft de broek stretch waardoor je makkelijk de steigers opklimt en probleemloos kunt knielen.

De relaxte pasvorm biedt extra ruimte bij zitvlak en bovenbenen voor nog meer bewegingsvrijheid. De broekspijpopening is wat groter zodat deze over de werkschoen valt. Afhankelijk van het seizoen kies je voor de gewone Cargo Pant of de warme, fleece gevoerde, Fleece-Lined Cargo Work Pant.

De sterkste materialen
De werkbroek heeft brede cargozakken links en rechts op het bovenbeen met draaghouders voor de mobiele telefoon. Verder is hij voorzien van steekzakken, achterzakken en meerdere gereedschapsvakken. De onverwoestbare broek is speciaal ontwikkeld voor zware klussen en verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Carhartt is wereldmarktleider en maakt al vanaf 1889 werkbroeken. Het merk staat bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen en comfort. De werkbroeken in de collectie van Carhartt zijn gemaakt van de sterkste materialen in combinatie met moderne technologieën die perfect zijn voor veeleisend werk.

Informatie
De Carhartt Rugged Flex Relaxed Fit Ripstop Cargo Work Pant is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 89,95. De Fleece-Lined uitvoering komt op € 104,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Vergelijkbare berichten