Bergen vol herfst in de Tiroler Zugspitz Arena

Actieve vakantiegangers die graag in een groep wandelen, kunnen in de Tiroler Zugspitz Arena ook deelnemen aan groepswandeltochten. Je wandelt naar schilderachtige plekjes waarbij je onderweg veel opsteekt over de Alpenflora en -fauna. Je geniet van indrukwekkende bergpanorama’s en krijgt en passant goede tips voor het verder verkennen van de regio.

De inwonende berggidsen in de zeven plaatsen aan de voet van de Zugspitze bieden de mooiste tochten aan. Je kunt je direct aanmelden bij de berggidsen of bij de VVV-kantoren van de zeven plaatsen van de Tiroler Zugspitz Arena. Er zijn meer dan 150 verschillende routes die je leiden door de spectaculaire herfstwereld van de Alpen. Naast wandelen kun je hier ook prima op pad op de racefiets of mountainbike. Boek ook hiervoor een gids of sluit je aan bij een lokale fiets groepsrit.

Tiroler Zugspitz Arena
Na een sportieve inspanning volgt natuurlijk een stop voor de inwendige mens. De vele gezellige almen en hutten in de Tiroler Zugspitz Arena bieden alles wat je wenst aan eten, drinken en terrassen te midden van de imposante bergen. Bij elke hut geniet je van de Tiroolse gastvrijheid, de regionale specialiteiten en een onvergetelijk panorama.

De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Gastenkaart of Z-ticket: als je zo’n voordeelkaart hebt kun je hier gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer. 

Vergelijkbare berichten